The browser you are using is not supported by this website. All versions of Internet Explorer are no longer supported, either by us or Microsoft (read more here: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Please use a modern browser to fully experience our website, such as the newest versions of Edge, Chrome, Firefox or Safari etc.

Från jord till ord: Skånsk mat

Author

Editor

  • Anna Burstedt
  • Cecilia Fredriksson
  • Håkan Jönsson

Summary, in Swedish

Texten analyserar hur lokal och regional matkultur används och skapas som ett redskap för att marknadsföra Skåne. Speciell vikt läggs vid att visa hur "kultur" inte är något som finns a priori i en plats eller region, utan hur "kultur" istället skapas i marknadsföringssammanhang.

Publishing year

2006

Language

Swedish

Pages

35-54

Publication/Series

Mat. genealogi och gestaltning

Document type

Book chapter

Publisher

Studentlitteratur AB

Topic

  • Social Sciences Interdisciplinary

Keywords

  • turism
  • platsmarknadsföring
  • mat
  • regioanl matkultur
  • ANT

Status

Published

ISBN/ISSN/Other

  • ISBN: 91-44-04554-9